personeel met horeca ervaring

Koks voor koks

Een woordje van onze chefs

Wat koks vinden van vis van ATL seafood

Onze koks zijn blij met de service en kwaliteit die ATL al jaren aan de Horeca levert.

Een leverancier met diepgang

Elke gepassioneerde chef zet zijn gasten graag het beste voor. En wij delen die hartstocht. Iedereen binnen ATL Seafood heeft een horeca achtergrond. Onze vertegenwoordigers werkten als chef-kok in hotels, brasserieën en sterrenrestaurants. Die ervaring gebruiken we graag in uw voordeel.

Een product met diepgang

Elk van onze producten heeft een verhaal. Want waar wordt de dorade gevangen? En hoe wordt zeekraal geoogst? Onze vertegenwoordigers vertellen u graag alles over de bron van onze producten. Zo kunt u deze kennis weer doorspelen aan uw klanten.

bekijk onze producten

5 sterren op google reviews

Wat klanten zeggen

Ruud

Heerlijk verse vis. Geleverd volgens afspraak. Goed verpakt en belangrijk, de vis smaakte echt heerlijk! Tot snel!

Robert

Al jaren lang een begrip en een goede service. Zelfs bij bizarre situaties wordt ik goed geholpen. Dikke pluim! Bedankt ATL.

Kate

Fresh tasty products and amazing service! I ordered almost at midnight and delivery was in the morning. Everything well packed. Will order again.

Ook uitproberen? Bestel onze producten via inOne!

Bestel Onze producten hier

recepten

Zeetong met slakken

Bekijk Recept
Tonijn met salade
Bekijk Recept
Zeebaars risotto
Bekijk Recept
In gesprek met Patrice Melein

Eén van onze langstzittende accountmanagers is Patrice Melein. Patrice heeft 22 jaar in de keuken gestaan en is inmiddels al 10 jaar een belangrijke schakel binnen ATL Seafood.

“Ik heb altijd al geweten dat ik kok wilde worden. Ik ben daarom ook op jonge leeftijd, mijn 14e, begonnen in de keuken. Vanaf dat punt in mijn leven is mijn carrière snel gaan lopen.Van het koken in een Grand Café als sous-chef naar chef-kok in een restaurant die in de Lekker top 100 stond. Op een gegeven moment wilde ik kijken wat de management kant van het vak inhield. Ik werd gevraagd als sous-chef van het Krasnapolsky hotel in Amsterdam en heb daar een groot team van 38 koks mogen leiden.”

Die managementrol beviel goed. Zo goed, dat hij ook bij andere bedrijven aan de slag ging in vergelijkbare functies. Zo werkte hij onder andere als executive chef en Food & Beverage manager bij verschillende bekende horecazaken in Amsterdam. “Op een gegeven moment stond ik voor de keus: blijf ik dit doen, of ga ik op zoek naar meer contact met andere mensen? Het laatste was iets dat ik als kok miste. Van mijn oud leverancier ATL Seafood kreeg ik een baan aangeboden. Mijn intentie was om het uit te proberen. Inmiddels zijn we 10 jaar verder.”

Waarom hij zo lang is blijven hangen? “Koken is en blijft mijn passie. En in mijn werk bij ATL Seafood werk ik dag in dag uit vanuit deze passie. Ik spreek veel met chefs, denk mee in het menu, denk mee in oplossingen en probeer andere chefkoks te inspireren. Ook hou ik me graag bezig met de nieuwste trends. En omdat ik in veel verschillende keukens kom, ben ik er erg snel van op de hoogte. Ik sta dichter bij de horeca dan ooit.” Eens een kok, altijd een kok.