nieuws, blogs, videos, en recepten

Al het laatste van ATL seafood

De Welbekende ATL Visdag

Het jaarlijkse event waarbij we onze klanten in het zonnetje zetten.

de welbekende aTL visdag

Het jaarlijkse event waarbij we onze klanten in het zonnetje zetten.

VHC haring party

Wat een onvergetelijke middag tijdens de Haring Party in het hart van Amsterdam! We willen een enorm dankjewel zeggen aan iedereen die erbij was en deze dag tot een groot succes heeft gemaakt.

Oesters

Oesters, de verborgen parels van de zee, rechtstreeks van de slikken naar je bord! 🦪 Deze vakmensen zorgen met ongelooflijke precisie voor hun oesterbanken, en ik nam een kijkje tussen de getijden waar deze zilte delicatessen groeien.

Mosselen

Mosselen, de zwarte schatten van onze wateren, van wieg tot pan! 🥘 Mosselkwekers hangen hun lijnen vol met jonge mosseltjes en laten de natuur haar werk doen. Ik stapte op de boot om te zien hoe deze smaakmakers worden geoogst.

Bangladesh soft shell crab

Soft shell krabben, de mysterieuze transformatie van de mangroves naar je bord! 🦀 Deze slimme boeren verzorgen deze krabben vanaf het begin, en ik nam een kijkje in deze ‘groeiende schuur’ voor soft shell krabben.

Oogstfeest Haarlem

Wij vierden ’Haarlemse Nieuwe’ een oogstfeest anno 2024🐟🌟We zijn trots om samen met Haarlem marketing en haar partners, dit bijzondere evenement georganiseerd te hebben.

Voor fans van verse vis...

Schelpdieren, een smaakvolle delicatesse

Lees verder

Gerookte makreel schoonmaken

Lees verder

Vis op de BBQ – in de zomer, en in de winter!

Lees verder

Vijf redenen: Zalm

Lees verder

Fruits de mer toren opmaken

Lees verder

Hoe bewaar je oesters?

Lees verder

Wat onze koks vinden van vis van ATL

Bekijk recepten van topchefs van de beste Horeca gelegenheden van Nederland, en interviews met topkoks.

Weekaanbiedingen

Recepten

Zeetong met slakken

Bekijk Recept
Tonijn met salade
Bekijk Recept
Zeebaars risotto
Bekijk Recept